OM HAUNSTOFT

Haunstoft A/S er en moderne malervirksomhed, som løser mange forskellige opgaver indenfor både nybyg, renovering og vedligeholdelse.

Malerarbejde er for os ikke noget som ”bare” skal udføres, det er noget som skal udføres med sans for detaljen og kvalitet i højsædet. Netop kvalitetsprædikatet er noget vi arbejder hårdt for, at gøre os fortjent til – hver eneste dag.

Om vi udfører opgaver for entreprenører, arkitekter, virksomheder, offentlige institutioner eller private kunder, så gøres det med liv, nerve og sjæl. Du kan kalde det vores DNA og derfor er vores kernekompetence ikke bare, at vi kan udføre enkelte såvel som krævende specialopgaver, men derimod at vi kan gøre det på et niveau højere end det forventede.

Mere end 20 år i branchen og et hav af forskelligartede malere gør, at vi har set lidt af hvert og kan klare det meste. Test os gerne af på en mindre opgave og lad os bevise vores ønske om at adskille sig, har sin ret! Er du interesseret i at starte med en kop kaffe og en uforpligtende snak, så kontakt os her.

MILJØPOLITIK

Som kvalitetsbevidst leverandør er miljøet vigtigt for os. Vi har flere indsatsområder og miljøcertificeringer er vigtige for os.

  • Korrekt sortering af affald

  • Minimering af CO2 udslip ved bl.a. at spare på energien

  • Vi minimerer papirspild

  • Vi anvender miljøvenlige produkter

  • Vi uddanner og afholder kurser for vores personale i alt fra det faglige, til adfærd og sikkerhed (arbejdsmiljø)

ARBEJDSMILJØ

”Det er afgørende for os, at medarbejderne er tilfredse og føler, at de har indflydelse på deres arbejde og at de generelt udvikler sig” (Jesper Haunstoft, adm. dir)

Vi tilpasser arbejdsopgaverne til den enkelte, men stiller også store krav og udfordrer vores ansatte. Inden for arbejdsmiljø og sikkerhed har vi iværksat følgende aktiviteter:

  • Løbende dialog mellem sikkerhedsrepræsentant, ledelse og medarbejdere
  • Månedlige møder mellem ledelse og sikkerhedsrepræsentant
  • Fokus på brugen af løftevogne, sækkevogne, masker, handsker, dragter, sikkerhedsfodtøj, hjelm mm.
  • Arbejde over skulderhøjde og dårlige arbejdsstillinger skal minimeres
  • Opfølgning på om medarbejderne gør brug af værnemidlerne

Derudover har vi indgået et samarbejde med et konsulenthus, som løbende afholder kurser inden for adfærd og generel kundepleje.

NY MEDARBEJDER?

Har vores høje ambitionsniveau og store kvalitetskrav vækket din interesse? I så fald og selvfølgelig under forudsætning af at du har noget at byde på, så hører vi gerne fra dig.

Vi ansætter løbende dygtige malere, så send et CV og skriv om dig selv, dine kvalifikationer og erfaringer, –  samt vigtigst af alt hvorfor du søger…

Lærlinge
Hos Haunstoft A/S vil vi gerne være med til at sikre den kommende generation af dygtige malersvende, så faget følger med tiden, og også i fremtiden har et stort udbud af dygtige håndværkere. Derfor ansætter vi løbende lærlinge.
Vores lærlinge kommer rundt på mange spændende opgaver med vores svende gennem deres læretid.
Hvis du derfor står med et færdigt grundforløb og lysten til at gøre malerfaget til din fremtid, så send os en uopfordret ansøgning.

Fordele ved ansættelse i Haunstoft A/S
I Haunstoft A/S vil du som ansat møde ordnede forhold. Vi er medlem af Dansk Byggeri og har derfor overenskomst med Malerforbundet i Danmark. Pensionsordning med PensionDanmark, som giver adgang til sundhedsordning.

I løbet af året mødes vi et par gange til fælles orienteringsmøder.

Klik her for at sende ansøgning.

LEDELSE

Jesper Haunstoft

Jesper Haunstoft
Adm. direktør

Mobil: 23 83 23 67
Mail: jesper@haunstoft.dk

Tommy Winding

Tommy Winding
Konduktør – renovering og vedligeholdelse

Mobil: 40 52 67 65
Mail: tommy@haunstoft.dk

Paul Corbett

Paul Corbett
Konduktør – nybygning

Mobil: 20 64 43 98
Mail: paul@haunstoft.dk

Karina von Rosen

Karina von Rosen
Bogholderi og administration

Mobil: 26 73 23 67
Mail: karina@haunstoft.dk

Kontakt os for tilbud eller mere information om vore ydelser