CERTIFICERET I PCB FORSEGLING

PCB blev på grund af sine egenskaber som isoleringsmateriale anvendt i byggematerialer i perioden 1950-1977, blandt andet i fugeprodukter. Der findes PCB i mere end 75% af bygninger opført eller renoveret i perioden, selv om brugen af PCB blev forbudt i 1977. PCB er i dag kendt som en af verdens farligste miljøgifte og fremgår på listen over de 12 mest kræftfremkaldende stoffer. PCB kan brede sig til andre byggematerialer og inventar og derved afgive livsfarlige dampe selvom de oprindelige PCB-holdige materialer er fjernet.

I dag kan PCB effektivt forsegles med produktet PROSEAL som i flere år er blevet grundigt testet i samarbejde med Teknologisk Institut – og i øvrigt stadig bliver det.

Haunstoft var den første virksomhed i Danmark som blev uddannet hos Teknologisk Institut og vores medarbejdere er certificerede til at udføre forseglingsopgaver med PROSEAL og til at rådgive om behandling af PCB-holdige materialer.

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi hjælper dig før, under og efter forsegling af dine bygninger.

Vores kvalitetssikringssystem sikrer at der altid måles indeklima og overflader, at vi tilbyder et gennemtestet produkt, der effektivt og langvarigt forsegler PCB, at vi dokumenterer hele processen, med billeder af hver påføring, registrering af tid, dato samt hvem der har udført arbejdet osv. Derudover tilbyder vi serviceaftaler og garantier for et efterfølgende holdbart resultat.

UDVALGTE CASES

Vi har bl.a. udført effektiv PCB forsegling følgende steder:

  • Skansebjerg Fritidshjem, i samarbejde med Københavns Kommune
  • Skole i Holbæk, i samarbejde med J. Jensen og Holbæk Kommune
  • Skole i Hvalsø, i samarbejde med Rambøll og Hvalsø Kommune
  • Lille Værløse skole, i samarbejde med Tscherning
  • Københavns Ejendomme – Kælderlokale efter sanering, i samarbejde med J. Jensen
  • Betonbygning i København – Fuldforsegling af vinduespartier, i Samarbejde med Sweco

Kontakt os for mere information, eller hvis I har spørgsmål i relation til PCB.